Welkom bij For Stars, de winkel voor jong en oud

For Stars maakt kinderkleding kopen leuk voor het hele gezin!

Toen Hilde Aerts één jaar geleden haar nieuwe winkel in kinderkleding en –schoenen een naam moest geven, koos ze voor “For Stars”. Ze wilde een paradijs waar elk kind zich een echte ster voelt. In een vorig leven was Hilde actief in een totaal andere branche nl automotive. Na 14 jaar kreeg ze de kans om haar droom voor mode waar te maken. Waarom kindermode : “met een full-time job en moeder van twee dochtertjes had ik weinig tijd om te winkelen .

Naar de stad gaan, parkeerplaats vinden, winkel in winkel, uit op zoek naar kleertjes en schoenen voor de kinderen vond ik een geweldige verspilling van tijd en tevens een kwelling voor de kinderen. Ik was er zeker van dat veel mama’s in mijn situatie er net zo over dachten. Daarom heb ik het plan opgevat om dit gat in de markt op te vullen.

één grote winkel waar je alles voor je kinderen zal terugvinden

Eén grote winkel (+1200m2) waar je alles voor kinderen van 2 tot 16 jaarvan een boxershort en een paar sokken tot een paar leuke schoenen en jas. En vooral parking voor de deur. “Efficiënt shoppen” de formule slaat aan, want het is druk in For Stars. Daar draagt ongetwijfeld ook de voortreffelijke service en de klantvriendelijkheid toe bij.

Voor de kleinste kinderen is er een toffe speelhoek, de tieners kunnen zich uitleven in een speelhoek en de papa´s kunnen in hun ´lounge´ de krant lezen, naar TV kijken en (gratis) een pintje of een kopje koffie drinken.

"

Efficiënt shoppen, de formule slaat aan, want het is druk in For Stars. Daar draagt ongetwijfeld ook de voortreffelijke service en de klantvriendelijkheid toe bij.

"

Hilde Aerts, zaakvoerdster

Voor efficiënt shoppen moet je bij for stars zijn

„Voor efficiënt shoppen moet je hier zijn”, lacht Hilde. “De kinderen crossen bij het binnenkomen naar de speelruimtes achteraan in de winkel , de mama´s zoeken in een ontspannen en gezellige ruimte schoenen en kleding uit.

Als dat gebeurd is roepen ze de kids om te komen passen. Voor diegene die graag hulp wensen staan de verkoopsters klaar om advies te geven. Als de keuze gemaakt is, mogen de kinderen nog een afscheidsgeschenkje vissen uit onze graaibak vol verrassingen! De collecties zijn aangepast aan de wensen van de klant.

Het aanbod dat je in de winkel vindt, is indrukwekkend en varieert van klassiek tot trendy, sportief en chique.

For start bezit over een indrukkend aanbod aan merken

Meisjes tussen 2 en 16 jaar kunnen kiezen uit meer dan 40 merken:

Alici pi,Andrea Morelli, Armani,Bellissime, Barts , Blue Bay,Cakewalk, Cap-Ras, Carbone, Cars Jeans, Charlie, Circle of Trust, Clays, Derhy Kids, Diamante Blue, Eli, Elsy, Enfant d'amour, Florens, Fun Fun, Gas, Geisha, Guess, Gymp, Histoire de plage, Iko, Indian Blue Jeans, Jacky Luxery, Katemack, Kiwi, Lepi, Lialea, Liu Jo, tLoredana, Love Therapy, Lu'Lu' girl, Mayoral, Microbe, Miss grant, Miss Leod, Moncler, Ninette en felur, Patrizia Pepe, pepe jeans, Renata, Retour, Ruba Curoi, Scapa , 717, Silvain heach, Super trash, Superga, Terre Bleue, Tobetoo, Tommy Hiliger, Vans, Vingino. 

Voor de boys:

Armani,Antony Morato, Aston Martin, Blomer, Blue Bay, Brian&nephew, Cars jeans, Connolli, Eddie Pen, Fred Mello, Funcky xs, Gaastra, Gas, Grant Garçon, Guess, Gymp, Hackett, Indian Blue Jeans, Japan Rags, Lepi, Levis, Mc Gregor, Moncler, Pepe Jeans, red Limit, Red&Blu, Retour, RoughéStuff, Scapa, 717, Stones &Bones, Superga, Terre Bleue, Tommy Hilifger, Vans, Walk Safari, Woody

Ondergoed voor meisjes en jongens:

Vingino, Bjorn Borg, Muchachomalo, Woody, ...

Tenslotte hebben we ook een leuke schoenen afdeling

Ook hebben wij een leuke schoenen afdeling met een ruime hoeveelheid keus! Om het voor de klanten aangenamer te maken en een mooi overzicht te geven van het aanbod , staan de schoenen netjes uitgestald per maat. 

Een ruim aanbod aan merken zoals:

Armani, Andrea Morelli, Charlie, Converse, Clarys,Compagnucci, Eli (pappanatas), ,Lepi, Liu jo, Ninette en fleur, Pantoffola d’oro, Terre Blue, Trackstyle (voor steunzolen), Timberland, Ugg , Vans, Walksafari enz.

En om het helemaal tof te maken, heeft For Stars ook allerlei leuke gadgets en hebbedingetjes “ Elk seizoen komen er nieuwe merken bij aangepast in functie van de wensen van de klant”, besluit Hilde.

"

Elk seizoen komen er nieuwe merken bij aangepast in functie van de wensen van de klant

"

Hilde Aerts, zaakvoerdster

Koop je communiekledij bij For Stars

Bekijk ook zeker ons ruime aanbod aan feest- en communiekleding. De hippe collecties van diverse topmerken zijn ideaal voor de communie van uw zoon of dochter. U wordt op de hoogte gebracht zodra de communiecollectie beschikbaar is.